4.8.2010

Puuhia
Viime viikonlopun kuvasatoa... Meillä oli vieraita käymässä ja siinä oli mukava puuhastella yhdessä kaikenlaista. Savustettiin kalaa, pestiin mattoja ja miehet alkoivat kaivaa talon ympäristöä auki salaojitusta varten. Alakertaan on päässyt keväisin lumien sulaessa vettä sisään tukkeutuneiden salaojaputkien vuoksi, joten tämä on tosi tärkeä homma. Ja tässä yhteydessä saadaan näkyviin upea kivijalka entistä paremmin. Huomenna Siltakulmaan saapuu kaivinkone hommaa jatkamaan. Jos vaan pysytään miehen kanssa terveinä. Sairastupamme nähkääs sen kuin laajenee.

Haluaisin muuten Siltakulman olohuoneeseen tulisijaksi vanhan kaakeliuunin. Pari ehdokasta olen jo löytänytkin...

9 kommenttia:

 1. Oivoi vanha kaakeliuuni kuulostaa niin ihanalta...! Meillähän oli tosiaan isovanhempieni talossa ihania vanhoja kaakeliuuneja, valkoisia pariovia yms.. mutta sinne menivät kun isäni möi talon pois =/ Niisk, nyt jälkikäteen olen niitä kaipaillut.

  Terkkuja ja huspois kaikki pöpöt sieltä!

  VastaaPoista
 2. voi että ku tuo mattopyykki laiturilla näyttää niin houkuttelevalle!ihan hävettää tunnustaa,että mulla ei oo ollu sellaseen koskaan mahollisuutta:)

  VastaaPoista
 3. Voimia sinne sairastuvalle!

  Muistithan katsoa metsäkylän navetan kakluuni diilauksen! Siellä on helmiä ympäri suomen!

  VastaaPoista
 4. Mattopyykki laiturilla tuo ihan lapsuuden mieleen :) Nykyään meillä pestään matot ihan vaan tuossa nurmikolla hetekan päällä.

  VastaaPoista
 5. Ai että näyttää mukavalta tuo omalla laiturilla mattojen pesu! Mitä luksusta. Ei tarvitse kauas kantaa pesuun mattoja, ei ole ainakaan tekosyytä ettei jaksaisi lähteä matonpesupaikalle jonnekin kauas...niin kuin täällä;)

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä fiilis mukavalta kuvissa...

  Toivottavasti löydätte ihanan kaakeliuunin kotiinne!


  Sara ♥

  VastaaPoista
 7. Ihana paikka teillä! Täälläkin kaivinkone on kolissut kolme päivää. Nyt näyttää taas aivan erilaiselta ja olemme taas vähän lähempänä sitä "valmista" jota tavoitellaan, mutta jota ei koskaan kuitenkaan taida tulla. Mukavaa kesän jatkoa, melkein koko elokuu on vielä jäljellä!

  VastaaPoista
 8. jaksamista sairastuvalle!

  ja voi mitkä tuolit tuolla alempana!haaveissa kans vaikka istuminen taitaa kans olla vaan haaveissa;)

  kaikkea niin ihanaa teillä siellä!

  Anu

  VastaaPoista
 9. Kauniita postauksia. Ihanat nuo tuolit tuolla alempana, ah! Ja varmasti on haikeeta luopua vanhasta talosta, sekin on niin ihanasti rempattu. Nyt vaan tsemppiä tulevaan. Kakluuni kuulostaa tosi hyvältä! Niin ja pikaista paranemista sinne myös :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥