20.7.2010Joskus aiemmin mietittiin ettei olla mökkiasujia, vaan mentäisiin väliaikaisesti remontin ajaksi vuokralle. Nyt on kuitenkin mökki alkanut tuntua ihan mukavalta, joten siinä aiomme tulevat kuukaudet viettää. Mökki on aika tilava, sillä siinä on kolme isoa huonetta ja ihan tilava keittiökin. Mitä järkeä on lähteä merta edemmäs kalaan?


18 kommenttia:

 1. Niinpä ja tuossa mökkiasiassa on sekin hyvä puoli ettei tarvi odottaa sitä toista remppaajaa sitten kotiin...kun on kuitenkin lähellä.Vaikka varmaan tulee hyviä ja huonoja puolia vielä matkan varrella vastaan.Täytyy vaan asennoitua oikein ja löysentää sitä tahtia.

  VastaaPoista
 2. Mitäpä sitä tosiaan edemmäs lähtemään.Muutamat kuukaudet kesäaikana menee vaikka teltassa,ja teillä sentää useampi huone käytössä.

  VastaaPoista
 3. Varmasti ehdottoman hyvä päätös! Lyhyt matka remppaamaan ja varmaan lapsillekin kivempi, kun saavat olla samassa pihapiirissä kuitenkin. :)

  Hyvinkö siellä remontti etenee?

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Miia; niinpä, olis tosi tylsää jos pitää kulkee ees taas remontoimassa. Nyt ollaan koko ajan lähellä;)

  Bertta; me joudutaan asumaan mökissä vaikka kuinka kauan.. Jos ens kesäks päästään taloon;)

  Päivi; Ollaan me taidettu nyt kaikki melkein kaikki purettava purkaa... Siellä kun oli kaikki pannuhuoneet sun muut täynnä ulos kannettavaa. Lattioita piti piikata uusia viemäreitä varten jne. Siis ihan kaikki pitää tehdä alusta loppuun. Sähköt ja vesiputketkin uusiks. Menee siis tooooosi kauan ennen kuin päästään taloon asumaan. En halua keskeneräisyyksien keskelle, vaan mieluummin asutaan siinä möksässä;)

  VastaaPoista
 5. On teillä kyllä hurjasti hommaa siinä! Kun muistelee tota meidänkin remonttiaikaa, joka oli olevinaan tosi raskas, vaikka ei me tehty oikeestaan ku pintaremppaa. Mutta mä uskon, että teillä riittää oikeanlaista asennetta tuohon suureen projektiin! :)

  Oletteko jo kokonaan muuttaneet mökille, vai vieläkö teillä on toinen talo? Tsemppiä ihan miljuunasti! Hyvä tulee! :D

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. Päivi; on meillä tää vanha koti tässä olemassa, mutta kaupat tehdään ihan lähitulevaisuudessa. Ja meidän on pakko muuttaa sinne uudelle paikkakunnalle kun koulutkin alkaa ihan pian... Tietenkin pidetään jotain huonekaluja tässä vanhassa kodissa siihen asti, kun uudet asukkaat tulevat. Päivä on tosiaan vielä auki;)

  Ja tosiaan, kyllä meillä riittää siellä uudessa kodissa hommaa, kyseessä ei tosiaankaan ole mikään pieni pinta remppa. Siltakulma on kuitenkin meidän kummankin SUURI unelma, joten varmasti saadaan se tehtyä meitä miellyttäväksi. Ja mielellään ostettiin tällainen kokonaan rempattava, jotta saadaan itse tehdä kaikki putki- ja sähkötöistä lähtien. Tietää että on sitten hyvin tehty. Ja eihän se mökki mikään mökki oikeastaan ole;) Kaksi makkaria, olohuone, keittiö ja veranta... Pieni talo siis.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa aivan mainiolta! Ja noinhan se just on, että kun ite tekee, niin tietää ainakin "mitä talo on syöny".

  Ja toi on niin hieno juttu, että teillä on se mökkikin siinä. Eikä varsinaisesti kai kuitenkaan mitään virallisia deadlineja, että milloin pitäis olla valmista? Että saa omaan tahtiin tehdä.

  Ihan mahtavaa, että ootte päässy toteuttamaan unelmaanne! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 8. Päivi; kyllä joskus unelmat toteutuu;) Toisaalta onhan tässä olemassa monta muutakin jo toteutunutta unelmaa;) Niin kuin sullakin;)

  VastaaPoista
 9. Totta turiset, kuomasein. :D

  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Mökkielämä hitsaa perheen hyvin yhteen. Ollaan ja tehdään yhdessä.

  VastaaPoista
 11. Oi ja mitä mahdollisuuksia tuossa mökissä on sitten kun pääsette taloa asuttamaan.Ite unelmoin vielä siitä talostakin mutta toivon että olis edes pieni saunamökki tms. josta voisi tehdä kivan paikan vieraillekin..

  VastaaPoista
 12. Varmasti ihan järkevä päätös. Ei tuhraannu aikaa matkaan Siltakulmaan remppaamaan. Ja saa lapset aloittaa koulun kotikulmilta :)

  VastaaPoista
 13. Olipas ihanaa löytää sattumalta uusi blogisi! Joka taitaa olla jopa entistä vielä mielenkiintoisempi;) Kiva seurata toistenkin projektien etenemistä.

  Tessa

  VastaaPoista
 14. Olette etuoikeutettuja että teillä on käytössä tuo pihamökki, todellaki ei tarvi kulkea pitkää matkaa tekemässä remppaa ja kuitenki saa sulkea oven rempasta ja tulla kokonaan pois kun ei ihan samois tilois kuitenkaan asu :) Ja onhan se myös rahallinen säästökin :) Mun mielestä teidän mökki on tosi ihana :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä että tulitte "järkiinne"! Mietinkin silloin jo heti että miks maksaa ylimääräistä vuokraa? No, tosin itse olen ihan addiktoitunut mökkiasuja ja nautin sellasesta askeettisuudesta, niin en osaa toisin ajatella.. ;)

  Mukavia kesähetkiä :)

  VastaaPoista
 16. Hyvä päätös! Lyhyt remonttimatka sitten.. :-D

  VastaaPoista
 17. Jee, te päätitte jäädä mökkeilemään ! :)

  VastaaPoista
 18. Terkkuja Marille pitkästä aikaa.
  Katselin Siltakulman ihania kuvia, niistä niin huokuu onnellisuus ja tunnelmallinen fiilis.
  Tuulikilla on niin soma punainen torppa, juurikin tuollaisen meille tahtoisin, räsymattoja, pitsiverhoja ja ihanaa mummolafiilistä.
  Onnea ja iloa Siltakulmaan. <3

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥