19.6.2010

Tänään ennen purkuhommien aloitusta piti ensin kerätä kimppu juhannusruusuja pienelle puutarhapöydälle. Kaiken karmean remonttiromppeen takia täytyy olla jossain jokin viihtyisämpikin paikka. Asuntovaunun pieni puutarhakalusto on ollut oiva väliaikaisratkaisu.
Tosi kovasti kyllä odotan, että saan laittaa puutarhaan oikein ihanat rottinkiset kalusteet. Ja ison pöydän, jonka ympärille mahtuu paljon ihmisiä nautiskelemaan. Lapsille haluan paljon erilaisia keinuja puiden oksille roikkumaan... Sellaista rentoa ja kodikasta.
Tänään kaivettiin rappuset muovimaton alta, ja piilosta paljastui upeat puiset askelmat. Hirveästi ei saatu muuta aikaan, sillä meillä oli meidän ipanat mukana. Huomenna on tarkoitus mennä hommiin ihan kahdestaan. Sitä paitsi, tänään halusin  nähdä telkkarista prinsessahäät. Ihana mies oli hakenut kyytipojaksi kiinalaista ruokaa sekä prinsessakakkua jälkkäriksi. Istuin sohvalla monta tuntia kaunista pukuloistoa ihaillen. Enkä todellakaan kaivannut seuraa. Sain ihan rauhassa liikuttua, aika monessakin kohdassa;) Hitsi kun oon herkkä!
***
Kiitos mahtavista kummitusjutuista! Niitä voi laittaa vielä lisää aiempaan postaukseen...

20 kommenttia:

 1. Pelottavia kummitusjuttuja! Aika viileesti ihmiset suhtautuu vaikka taloissa kummittelee;) Mukavaa nähdä teidän remontista kuvia. Juhannusruusuista tulee lapsuus mieleen.

  Eppa

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä niin totta; mieli rauhoittuu kun kaaoksen keskellä on edes yksi viihtyisä ja nätti paikka.. :-) Juhannusruusut on ihania, meillä on ollut niin viileää vielä, että juhannusruusut aukeavat kukkaan just juhannukseksi!

  Pitäisköhän mun rohkaistua lukemaan noita alemman postauksen kummitusjuttuja?? IIK!

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä täälläkin kyyneleet valuivat, vaikka kuinka yritin estellä. Oli kaunista katseltavaa, häät. Ja Prinsessa jotenkin niin kaunis.

  Hauskaa remppapäivää huomiselle!

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yksi joka tunnustaa liikuttuneensa, vaikkei olisi uskonut... Täällä on nautiskeltu prinsessahäistä tyttöjen kesken :) Nuorempi tosin nukahti jo ennen häälähetystä, joten onpas ollut ihana tunnelmoida yksin uudessa kodissa... :)

  Mukavaa remppapäivää!

  VastaaPoista
 5. Onneksi puuta, se on kuin työvoitto:)

  Ja prinsessahäissä mulla se kohta, missä se nainen ja mies lauloi sen laulun siellä kirkossa...no, olen aina ollut herkkä:) Ja koko häät katsoin ja just nyt tapitan hääjuhlaa puheineen.

  VastaaPoista
 6. Voi juhannusruusut teillä jo kukkivat! Remppaintoa :)

  VastaaPoista
 7. Remonttivoimia teille! Innolla odotan välikuulumisia etenemisestä, toivottavasti kummitukset eivät häiritse teitä! ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana pöytäryhmä löytänyt paikkanasa jo pihalta.
  Puiset rappuset ovat upeet:)
  Remontti intoa!

  VastaaPoista
 9. Noista tulee ihanat portaat...

  Kuule, täälläkin on liikututtu ihan kunnolla rinsessahäiden takia. Oli ne ihanat, ja nyt ovat rinssi ja rinsessa saaneet toisensa. Rinssin puhe oli erityisen liikuttava.

  Sunnuntaiterkkuja,
  Elsa

  VastaaPoista
 10. Täälläkin seurailtiin prinsessahäitä,oikein kahteen asti yöllä.Mutta ihana oli seurata.Tippa silmässä monta kertaa.Ja minun silmissani ainakin nousi Danielin pisteet.Aivan ihanan hellyttävän puheeen piti.

  Työniloa Siltakulmaan!

  VastaaPoista
 11. Se on päivänselvää, että juhannusruusut menevät ykköseksi! Haaveilen rivitalonpätkästä ja pihasta, jossa olisi suuret juhannusruusupuskat...

  Häähumussa ja kyynelehtiessä meni eilinen täälläkin. Aitoa rakkautta ei voi katsella liikuttumatta...

  VastaaPoista
 12. Ihania pikkuisia remppa-apulaisia teillä! :)

  Täälläkin mä katsoin ihan omassa rauhassani häitä ja ajoin miehen naapuriin jalkapalloa vahtaamaan. Oli kyllä aivan valtavan kauniit häät ja niin rakastunut ja onnellinen pari.. <3

  Aurinkoista juhannusviikkoa!!!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 13. Lupaavalta näyttää teidän Siltakulmanne! Kaikkea hyvää sinne, ja myös hyvää juhannusviikkoa! Juhannusruusut kukkii meidänkin talon kulmalla...

  Sara

  VastaaPoista
 14. Voi, mikä ihana projekti teillä onkaan alkamassa! Meillä aikalailla vastaavaa kokoluokkaa oleva :) Voi, saisinko vielä käydä lukemassa Wanhattaren tarinoita? Se tekisi entisen Metsäpirtin, nykyisen Niittykummun emännän tosi iloiseksi :)

  Ihanaa kesää ja aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista
 15. Huippu kivat noi vihreet jakkarat.Mä muistan kun entisen ihanan Mummilan (rintamamiestalo)pihalla oli iso juhannusruusu puska.Voi vitsit teidän muksut on varmasti Onskuja kun pääsee muuttaa tollasee paikkaa mistä pääsee uimaan.Ei tuu kesäsin tekemisen puutetta.

  VastaaPoista
 16. Heippa ja kiitos teille kommenteista:)

  Hanna-Mari; en mä enää päästä sinne blogiin ketään;) Kivaa jos siitä on mukavat muistot ihmisillä. Tästä uudesta tulee varmasti aika samanmoinen, kunhan vaan päästään taloon asustamaan...

  VastaaPoista
 17. Puiset askelmat näyttää ihan samanlaisilta ku mitä meilläkin muovimaton alta paljastui. En uskalla ees ajatella kuinka monta hiomakonetta putsaukseen joutuu ostamaan ..vaikia uskoa että yhdellä selviäis.

  Millähän sen kellertävän liiman sais lähtemään?? Otan kaikki vinkit kiitollisena vastaan ;)

  VastaaPoista
 18. aNNa; meillä ei ollut liimattu ollenkaan puuhun:) Siinä oli vaneri, johon matto oli liimattu, jes. Mutta lähtiskö se teidän liima jollain puhaltimella?

  VastaaPoista
 19. Meillä oli kans vaneri päällä siinä mihin astutaan mutta sit siihen "pystypuuhun" oli liimattu matto kiinni. Puhallin vois olla yx mitä kokeilla :)

  Kiva että pääsette tuossa kohdin vähällä, teillä kun varmasti homma riittää :)

  VastaaPoista
 20. aNNa; kyllä se liima jollain lähtee, varmasti;) Ja onhan tässä työtä, mutta ei nyt niin hirveästi... Kyllä kaikesta selvitään;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥