30.6.2010Tajusin tänään pyykkivuorta vastaan taistellessani, että kahden päivän päästä meidän koko perhe aloittaa parin viikon loman. Siis eihän se mikään lepoloma ole, mutta silloin voidaan vapaasti keskittyä remonttiin . Eli tilataan kaivuri ja hankitaan kaikenlaisia tarvikkeita. Mahtavaa. Tähän on kuitenkin pakko lisätä, että me ei oikeasti niin hirveästi tykätä tehdä remppaa. Jos joku siis niin luulee. Siltakulma me vielä remontoidaan, mutta that's it!

33 kommenttia:

 1. Kaunis pyykkikorikin kaiken muun kauniin lisäksi :)

  VastaaPoista
 2. Voimia Siltakulman kunnostukseen ja nauttikaa vähän lomastakin:)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaa teille. Jaksamista remontointiin.

  VastaaPoista
 4. Kuitenkin, riemukasta remppalomaa!
  Aurinkoa, lepohetkiä myös!

  VastaaPoista
 5. No onhan se remppa tosiaan aika viheliäistä... Varsinkin kun teilläkin sitä on "jonkin" verran. Mutta on kuitenkin ihanaa, kun saa itse tehdä oman näköistä. Kotonakin on ihan eri fiilis, kun se on "ite tehty". :)

  Ahkeraa ja kivaa remppalomaa! Toivottavasti ehditte hiukan rentoutuakin! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. Täälläkin alkoi just kuukauden loma. Eka viikko oikeesti lomaillaan, loppuaika rempataan. Toivottavasti ehditte jossain välissä myös hengähtää :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa lomaa ja remppafiiliksiä :)
  Ei se meistäkään kovin kivaa oo, mutta lopputulosta on kiva katsella :)

  VastaaPoista
 8. No, tästä lomasta jää ainakin näkyvät muistot ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 9. Nyt onkin muuten niiiin hyvä aika pestä pyykkiä, ihan vaikka vuorikaupalla. (Jos ei satu kärsimään siitepölyallergiasta) Pyykit kun saa ulos levitettyä, saa melkein jo alkaa keräämään kuivina pois, niin tehokas on tuulen ja lämmön voima = )
  Mukavaa lomaa!!

  VastaaPoista
 10. Hauskaa kesää, hyvää lomaa, rivakkaa remonttia! Nauttikaa :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää remppaa / lomaa :)
  Täälläkin jo ihan lomatunnelmissa, enää yksi työpäivä ja sitten maalaismaisemiin.

  VastaaPoista
 12. Ihanat kuvat! Todella raikkaita värejä. Olen kyllä ajatellut, että te pidätte remontoinnista.. Samaa pitää kyllä minunkin sanoa, lopputulos on se, joka innostaa, ei itse työ sinänsä.
  Aurinkoisia lomapäiviä! Maria

  VastaaPoista
 13. Juku laitoin kommenttia, mut katosi.. kumminkin mukavaa lomaa rempan merkeissä <3

  Piti kysymäni, vieläkö sinun vanhaan blogiin pääsee fiilistelemään? ..entä valmistuko ruokakomero siellä "vanhassa" talossa, kun olisi niiin kiinnostanut miltä näyttää sisältäpäin *vinks* ;)

  VastaaPoista
 14. Voimia remonttiin. Nyt teette sitä lopullista kotia, joten nauttikaa joka hetkestä. Niistä raskaista ja ikävistäkin rempan vaiheista.

  VastaaPoista
 15. Kiitti tsempityksistä;) Niitä tosiaan tarvitaan!

  Susu; Ei sinne vanhaan blogiin enää pääse, kun en ole siellä enää käyny itsekkään. Ruokakomerosta ei sinne sitten tullut kuvia, kun komero jäi lähes tulkoot sisustamatta;) Niin ne suunnitelmat muuttuu. Koskaan ei tiedä millon se oikea koti osuu kohdalleen. Meille se tuli niin yllättäen, että jotkut projektit ei sitten enää jaksanu kiinnostaa;)

  Emilia; just noin yritän ajatella;)

  VastaaPoista
 16. Minulla kyllä on vielä niin ikävä sitä teidän vanhaa kotia..
  Olin reissussa ja kun tulin kotiin, niin olin ihan sekaisin, kun en enää päässyt katselemaan ihanaa keittiötäsi :)
  Onneksi löysin ihan vahingossa tänne ja uskon, että saatte aikaiseksi jotain yhtä ihanaa.
  Kovin olen myös miettinyt, että missä ihmeessä voisitte asua, kun sanoit, että asut 100 km:n päässä Ikeasta ja meiltäkin on saman verran Tampereelle täältä Jyväskylän ja Tampereen väliltä.
  Hyvää lomaa teille ja jaksamista rempan kanssa:)

  T.Pepita

  VastaaPoista
 17. Pepita; kyllä tästä tulee jotain vielä parempaa kuin vanha koti;) Kannattaa seurata;) Varmaankin joskus esittelen meidän uuden kotipaikan, mutta en vielä...

  VastaaPoista
 18. Heippa taas :) Tykkäsin niin kovasti sun tyylistä, pientä kukkaa ja mårbackkoja, mutta ei kuitenkaan mitään imelää.
  Mulla kesti melkein kuukausi, ennenkun löysin uuden blogisi,kovasti olin etsinyt ja jonkun toisen sivulla oli suosikeissa ihan uusi nimi tutun näköisellä vaaleanpunaisella kirjoituksella ja sydän läpätti, että josko se olisi tämä ja olihan se!!
  Luin moneen kertaan ensimmäistä kirjoitustasi ja en meinannut tajuta OLLENKAAN, että mistä on kyse, kun en ollut tuollaista ollenkaan osannut arvata.
  Pikkuhiljaa aloin tajuamaan, että te olette MUUTTAMASSA ;)

  T.Pepita

  VastaaPoista
 19. Mukavaa lomaa, vaikkei se ehkä olekaan ihan leposellainen. Minulla on huono omatunto, kun en ole sullekaan saanut edes sitä mailia laiteltua, mutta täällä meillä alkaa nyt tapahtumaan ja aikas vauhdilla.

  Saas nähdä, joko pian ollaan Suomimaisemissa ihan lopullisesti ;-) Jänskättää jo kovasti, mutten vielä uskalla sen enempiä asiasta paljastaa. Ehkä ensi viikolla jo lisää...

  VastaaPoista
 20. Onnellista lomaa! Lopussa kiitos seisoo :) vai miten se oli
  Voimia toivotan, ei se helpoa ole, ainakaan aina.
  Remonttivoimien rippeitä yritän itsekkin keräilä, vielä pitäisi jaksaa. Paistakon aurinko ja antakoon voimansa työn raskaan raatajille!

  VastaaPoista
 21. Oi mihin blogiin löysinkin tieni!
  Remonttivoimia teille ja ymmärrän täydellisesti,että ei siitä remontista IHAN oikeesti aina Nauti...!!:)

  Lopussa kiitos seisokoon ja pitkään!

  Kesäterveiset remontti-Rintelästä:)

  VastaaPoista
 22. Ihanaa ja aikaansaavaa lomaa teille! On meilläkin lomalle suunniteltuna jos jonkinlaista projektia. Kun käy töissä ei oikein ehdi silloin mitään alkaa tekemään, kun taas pitää jo lopettaa. Joten pitkä loma on mielestäni oiva remonttiloma myös.

  Tuo on varmasti ihana tunne nyt, kun tiedätte että ootte löytäneet sen oman paikkanne. Voi satsata ihan eri mielellä kaikkeen, kun ei ole enää uuden talon etsintää takaraivolla. Mekin tiedetään, että tässä ollaan ja pysytään. Talo jäänee toivottavasti joskus jommalle kummalle lapsellemme kera maineen ja metsineen.

  Kesämielellä,
  Kati

  VastaaPoista
 23. Meilläkin lomaillaan rempaten :D Ja eihän tämä kivaa ole mutta lopputuloksessa sitten silmä lepää.

  Pitäis keksiä jostain ideoita tulevaan kesähuoneeseen joka on pihasaunamme yhteydessä, mutta tuntuu nyt ideoimisen olevan tauolla pääkopassani :D

  Rentouttavaa lomaa enivei ;)

  VastaaPoista
 24. Ihanaa seurata siltakulman valmistumista. Joko muuten myitte vanhan kotinne? Se varmasti vietiin käsistä,niin ihana se on.
  Katja

  VastaaPoista
 25. Mulla on kans muuten sama meininki ideakirjassani ! Kirjan välissä sikana kuvia ja kaikki levähtää kun sen avaa ;D Ja niitä on kerätty vuosia.
  Tunnistan kaksi kuvaa sinun kuvistasi -ne löytyvät myös mun kansiosta.

  Ihania pilkkutekstiilejä!

  Minun lomani alkaa vasta 27 pvä ... huh, en jaksa odottaa !

  VastaaPoista
 26. Hei! miten nuo hienot "tunnisteet teksteille" laitetaan? osaisitko auttaa :D TAI osaako joku muu auttaa.
  Vähän taistelua tämä bloggailun aloittaminen itsellä,heh.

  VastaaPoista
 27. Jipiii,löysin sattumalta takaisin blogiisi,aioin jo laittaa postia.
  Aurinkoista kesän jatkoa!!

  Päivi

  VastaaPoista
 28. Yksi ystäväni, varsinainen touho kylläkin, sanoo aina, ettei ruumis kaipaa lepoa vaan vaihtelua :-).

  VastaaPoista
 29. Remontoiminen on hanurista mutta sitä omaa jälkeään jaksaa sit kyllä ihailla loputtomasti! Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle toivottelee vakkarilukija Tampereelta

  VastaaPoista
 30. Iltaa! Kiitän kommenteista! Multa on hajonnut läppäri, joten en pääse nyt kovin usein koneelle.. nyyh!

  Ansku; ne tunnisteet on helppo lisätä siinä vaiheessa kun kirjoittaa tekstiä. Siihen alarivin tyhjään lokeroon sopiva tunniste... En nyt ehdi neuvoa tarkemmin, mutta voin tarvittaessa palata asiaan:)

  VastaaPoista
 31. Huh!Hukkasin tämän blogin ja nyt onneksi löysin sen takasin.Vanhaan blogiisi en ehtinut tutustumaan,harmi!Voimia remonttiin ja huilikaa välillä!T:Äiti Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 32. Huh!Hukkasin tämän blogin ja nyt onneksi löysin sen takasin.Vanhaan blogiisi en ehtinut tutustumaan,harmi!Voimia remonttiin ja huilikaa välillä!T:Äiti Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 33. Huh!Hukkasin tämän blogin ja nyt onneksi löysin sen takasin.Vanhaan blogiisi en ehtinut tutustumaan,harmi!Voimia remonttiin ja huilikaa välillä!T:Äiti Keski-Suomesta

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥