10.6.2010

Täällä taas! Vaikka pitäisi tehdä jotain ihan muuta... No ihan pikaisesti ulkoremonttisuunnitelmia. Siltakulmassa ei tällä hetkellä ole kaunista lasiverantaa, vaikka museovirasto sitä oikeastaan vaatiikin. Tässä pari kivan mallista verantaa, mitä meidän taloon olisi mahdollista tehdä. Ja nyt kyseessä on siis talon tienpuoleinen seinusta. Järven puolella on kaksi kuistia lisää. Nekin huutavat remonttia. Ja ovat tyylillisestikin vääränlaiset.
Muutama navettakivi löytyy jo valmiiksi talon pihalta, mutta jokunen täytyy vielä hankkia jotta saadaan muuhun taloon sopivat perustukset tehtyä. Verannasta tulee hieman isompi kuin tässä meidän vanhassa kodissa ja ikkunoitakin laitetaan useampi. Ikkunat meillä onkin jo valmiina odottamassa.
Siltakulma on samalla tavalla tiessä kiinni kuin alimman kuvan talo. Juuri tällä tyylillä meinaamme tehdä kauniin aidan portteineen. Ja se veranta tulee siis juuri tähän päätyyn meilläkin.
Kuvat on napattu viime vuonna Loviisan wanhassa wara parempi-päiviltä. Toivottavasti kenelläkään ei ole mitään niiden julkaisua vastaan.
***
Mukavat viikonloput kaikille! Voi kun paistais aurinko niin kuin nyt. Taitaa olla turha toivo.

13 kommenttia:

 1. Ihania suunnitemia teillä.
  Kuisti/veranta, ne ovat ihania paikkoja. meillä ainakin toimittaa jopa olohuoneen virkaa välillä, sitten välillä on lastenlasten leikkihuoneena :)
  Jännittävää seurata ihanaa remonttianne ja sinun mukavaa blogiasi. Kiitos kun sain taas käydä!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia taas ja mukavia suunnitelmia. Hassua ajatella että Siltakulma on tiessä kiinni... kun katsoo noita kuvia joissa esim. järvi näkyy :)

  VastaaPoista
 3. Voi voi miten ihania kuisteja!!! Saisinpa minäkin joskus tuollaisen talon! Missä päin tämä teidän uusi talo oikein on? Joo, olen utelias eikä ole pakko vastata ;) Mietin vaan ollaanko joskus ajeltu ohi...

  VastaaPoista
 4. Tuksu; nykyisessä kodissa veranta on niin pieni, ettei siinä kauheasti tule hengailtua... Siksi vähän isompaa meinataan seuraavaan;)

  Virpi; joo, hassua;) Ja talo on siis ihan keskustassa, tai ainakin melkein keskustassa.

  Muruhuttu; Ootte saattanu vaikka ajellakkin;) Missäs suunnalla yleensä ajelette? En toistaiseksi kerro paikkakuntaa täällä... Vaikka moni kyllä on paikan tunnistanutkin;)

  VastaaPoista
 5. Ihania suunnitelmia ja viehättäviä verantoja.Just tuollaisen minäkin haluaisin......
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Mukavia suunnitelmia=). Teillä on kyllä siellä upea kokonaisuus hallussa =). Meidänkin kuisti toimittaa kesäisin olohuoneen virkaa, se vaan on ihana. -Sanna-

  VastaaPoista
 7. Voi että rakastan vanhoja kuisteja. Toiveena olisi joskus sellainen puolilämmin pikkukuisti. Tosin talomme on rakennettu 92..

  VastaaPoista
 8. Aikasemmista kuvista päättelin, että olette ihan yksinäisyydessä jossakin järven rannalla.. Mutta että tiessä kiinni sittenkin :)

  Ekan kuvan kuisti näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 9. Heippa ja kiitokset jälleen;)

  Teija; musta ei ole korpeen asumaan! En missään tapauksessa haluais. SIksi tää on onnenpotku, kun löytyi tällainen järvenranta talo keskustan läheltä;)

  VastaaPoista
 10. Varmaan ihana suunnitella lasiverantaa... se on minulle ainakin yksi tärkeimpiä paikkoja tässä talossa. Ihania kuvia, vaikkei olleetkaan tällä kertaa teidän talosta. Niin ja noista kesähuoneista vintillä tulee niin ihanat, arvaan.

  VastaaPoista
 11. Olen niin onnellinen teidän puolesta:)
  Tuollainen talo on parempi kuin lottovoitto!
  Tää vesisade pysäytti munkin teraassinkäsittelyn puoleenväliin, hö.

  VastaaPoista
 12. Ja psst...mun blogissa ois jotain sulle:)

  Kipaises kurkkaan!

  VastaaPoista
 13. Miia; se on kyllä parasta mitä tiedän, lasiveranta:)

  Anu; voi kiitos ihan hirveästi. OOt ihana;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥