27.6.2010

Juhannuksena laitettiin laituri paikalleen ja siistittiin vähän rehottavaa pihaa. Eilinen päivä vaan lorvittiin ja seurusteltiin vieraiden kanssa. Saunaa lämmitettiin joka ilta. Niilo sai ensimmäisen virvelinsä ja oman viehepakin, voi miten pieni mies oli onnellinen. Tytöt onkivat mato-ongilla. Koirat uiskentelivat sorsien perässä. Minä haravoin käteni rakkuloille.

12 kommenttia:

 1. Moikka sinne!
  Vitsi mikä 'suora' juosta järveen!!!
  Meidän Topi kun jäi maalle kalastaan reiluksi viikoksi, niin soitti just, että oli saanu 2 kilon hauen:) Arvaas oliko tyytyväinen, hih. Vievelillä kanssa heittelee.

  VastaaPoista
 2. Anu; kyllä noilla pojilla on niin eri touhut kuin tytöillä! Kalastaminen on kyllä verissä;) Mies ei oo kauhean innostunut, mutta Niilon takia sen täytyy yrittää ainakin vähän enemmän innostua. Veneet sitä kyllä kiinnostaa;) Jos se vaikka ostaa hienon veneen, jolla vie Nipaa ympäri järveä... Onpas Topi reipas kun on noin pitkän pätkän yökylässä!

  VastaaPoista
 3. Vilkuttelin teille veneestä! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, voin kuvitella että sormet syyhyää! Aivan ihania kesäkuvia... Lapsetkin ovat niin onnellisen näköisiä. <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Mari; No voi hitsi! Oisitte tullu lähemmäks;) Ei me mitään huomattu:/

  Päivi; lapset tykkäis vielä enemmän kun saatais oma ranta ruopattua ja hiekat hankittua... Onneks naapurissa on uimala, jossa voi näin ensalkuun käydä. Vaikka kyllähän tuosta laituriltakin pääsee...

  VastaaPoista
 6. Ei voi kuin vaan huokailla tuon uuden kotinne ihanuutta! Ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Uskon sen, että sormia syyhyttää!
  Meillä on myös innokkaita kalamiehiä. Ei vaan ole ahti ollut annillaan pojille tänä kesänä, mutta toivotaan että vielä nappaa :)

  VastaaPoista
 8. Oioi, näyttää ja kuulostaa tosi kivalta! Ihana rottinkiryhmä!

  VastaaPoista
 9. Ihana kalamies :) Meillä on tyttö innostunut miehen kanssa onkimaan. Olipa tyttö juhannuksen aikana ainut joka kalasaaliinkin nappasi :D

  VastaaPoista
 10. Mulla "sormet syyhyäis" päästä lukemaan ja näkemään tuota teidän taloa enemmänkin, jo ennen remppaa. Kuvia kehiin lisää vaaditaan täällä vienosti =)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥